20. lokakuuta 2015

Kappahlin alusbyysat

Tiedän kokemuksesta, että kivoja plusnaisten alusvaatteita on melko vaikea löytää ja varsinkin tarpeeksi isoja kokoja. Siksipä vinkkaan kivoista aluspöksyistä by Kappahl. Omat alusbyysat meni nyt viimein vaihtoon yllättäen siksi, että ne kävivät liian isoiksi. Mikä voi olla ärsyttävämpää kuin farkkujen alla puoleen persaukseen valuvat alkkarit!! Ihan kun olis köntsät housussa. Alla alkkarimallit, joita voin omasta puolestani suositella ja joissa on vähät sitä pitsiäkin ;-)

Muuten: kävin vaatekaapin läpi ja ja laitoin kirppiskassiin liian isot, vähän käytetyt vaatteet. Jätänkö kassin varastoon odottamaan vai kiinnostaisko vaatteet kokoa 52/54 olevia plusnaisia, jos laittaisin rytkyjä myyntiin tuonne blogikirppiksen puolelle? Kirppiskassista löytyy mm. bootcutfarkkuja, neuleita, tekoturkisliivi, farkkupaita...



12 kommenttia:

  1. Tekoturkisliivi kiinnostaisi... p.s. mitä meikkipohjaa suosittelisit pintakuivalle sekaiholle? Entä kosteusvoide, ihoni kun on hyvin herkkä? Huteja on tehnyt jo hyvin hyvin monta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Riikka! :-) Mä voisin tänään laittaa tonne blogikirppiksen puolelle vaatteita mukaanlukien sen tekoturkisliivin. Harmittaa luopua siitä, koska se on käyttämätön, mutta minkäs teet. Mikä meikkipohja sulla on tällä hetkellä käytössä? Mun ystävällä on herkkä sekaiho eli posket ja nenänpielet hilseilee, mutta muuten on normaali/rasvoittuva ja hän on tykännyt tästä voiteesta: http://www.cosmerya.fi/product/464/neutral-facial-fluid-kosteusvoide-kasvoille-30ml. Olen itsekin tykännyt voiteesta kesällä, koska se on fluidi ja täynnä kosteutta, mutta ei liian täyteläinen.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! :) Nyt oon käyttänyt mineraalimeikkipohjaa, mutta koen sen hankalaksi, koska ei mielestäni peitä tarpeeksi couperosa-ihoani ja lisäksi kun niistän nenää pariin otteeseen niin meikit on poissa :( Vaikka posket ja nenä onkin välillä punaiset kuin paloauto, niin en silti haluaisi meikata itseäni vahanukeksi... Löytyiskö sulta hyvää kikkakolmosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ite tykkää mineraalipohjista, koska ne oman kokemuksen mukaan tukkii ihohuokoset ja pahentaa vaan ihon ongelmia, jos niitä on. Mutta tää on vaan mun kokemus :-) Mä suosittelelisin sulle mahdollisimman ohutta meikkivoidetta, jota voi kerrostaa. Näin meikistä ei tulis vanamainen ja saisit kerrostamalla peittoa sinne minne sitä kaivataan. Itse tykkään Laveran meikkivoiteesta aivan älyttömästi! Vinttasin oikeesti KAIKKI muut meikkivoiteet kiertoon lukuunottamatta Benecosin BB- voidetta ja Laveran CC- voidetta, koska tuo meikkivoide on niin hyvä. Se on tarpeeks ohut, mutta pigmenttiä tarpeeks, että peittää kerrostamalla esim. nenänpielet ja uskon, että myös sen sun couperosan :-) Ja tuossa meikkivoiteessa on se hyvä, että pieni määrä puuteria riittää eli pohjasta ei tule tukkoinen ja juuri tuo vahanukkemainen, josta mainitsitkin. Jos sulla on lähellä esim. Ruohonjuuri, niin sieltä saa varmasti näytepurkkiin tuota meikkivoidetta, niin voit kokeilla ennen ostopäätöstä. Ja ottaa esim. paria sävyä samalla testiin, niin näät mikä sävy olis paras.

      Poista
    2. Täytyy tuota kokeilla. Kateellisena katselin niitä sun meikkausvideoitakin, näytti NIIIN helpolle kauniin ja raikkaan meikkipohjan teko. Varmaan täytyisi löytää alkuun joku tuote jolla rauhoittaa tämä paloautonaama ja sen päällä meikkikin näyttäisi upealta, ehkä............. Kiitos kun jaksat vastailla!!

      Poista
    3. Totta kai jaksan vastailla <3 Hei asutko Helsingissä? Nyt otat vaan hellät otteet sen ihon kanssa ja mieluummin painelet kun hinkkaat ihoa eli kasvovesi ja -voide taputtelemalla ja painamalla iholle, niin sun couperosa ei siitä ainakaan villiinny :-) Ja jos vielä kabukilla laitoit mineraalimeikin iholle, niin se vielä ärhäköitti sitä ihoa eli koklaat meikkivoidetta ja painelet sen iholle joko meikkisienellä tai sormin. Itellä oli pari vuotta sitten tosi ärhäkkänä iho ja tää kasvovesi rauhotti ihoa silminnähden: http://www.cosmerya.fi/product/328/gentle-facial-tonic--kasvovesi-125ml. Käytin myös silmähauteena, kun silmät jostain syystä turpos.

      Poista
    4. Valitettavasti en asu Helsingissä. Hehee, paitsi että levitin mineraalin kabukilla niin olen nyt pyyhkinyt myös vanulapulla mm. poskiani viime päivinä... Eipä tullut mieleeni, että sekin tietenkin ärsyttää. Hahaa! Lamppu syttyi... Täytyy tuota Laveraa testailla. Vielä jos keksit kasvoilleni sopivan puhdistustuotteen niin olen ikionnellinen :) Iso kiitos näistäkin!

      Poista
    5. Jos olisit asunu täällä, niin oltais tehty meikkitreffit, mutta käypä se neuvominen näinkin :-) Juu nyt kuule jätät sen hinkkaamisen aivan unholaan ja hellit taputtelemalla iholle ne tuotteet, jotka vaan pystyt. Mitä jos kokeilisit tuota Laveran saman sarjan putsaria (http://www.cosmerya.fi/product/327/gentle-cleansing-milk-puhdistusmaito-125ml)? Sitä en oo ite koklannu, mutta uskon, että toimii samalla tavalla kuin tuo kasvovesi ja selosteessa mainitaan ainakin sanat "korjaa ihon rakennetta" "rauhoittaa" "vähentää ärsytystä" ja nuo olis taikasanoja sun iholle. Toivotaan, että näistä ohjeista on apua :-) Ja syy miksi laitoin linkit Cosmeryan verkkokauppaan on se, että sieltä saa tään kuun loppuun toimitukset ilman toimareita :-) Nimimerkki Toimarihaukka :-D Ja hei käypä lukemassa vielä tämä postaus, jossa on ohjeita couperosaiholle Konjac- sienellä: http://classyxl.blogspot.fi/2015/08/ihmesieniasiaa.html

      Poista
    6. Sä oot kyllä ihan super!!! Pesin kasvot ilman vanulappuja, sit levitin sormin kosteuttavan kasvoveden. Ja kattelin, että kukas tuo tuolla peilissä on, kun on noinkin tasainen kasvojen väri! Voi että sitä on ihminen tyhmä. Rispaantunut kabuki lensi jo päivällä roskiin ja vanulaput menee koiran korvien puhdistukseen :D Ja kyllä, meikkitreffit kuulostais oikein hyvältä. Ehkä, kun seuraavan kerran tuun vierailulle sinne suunnalle. Kiitos ihan superisti herättämisestäni!!!!

      Poista
    7. Sä et usko kuinka iloseks tulin sun viestistä <3 Mahtavaa, että iho reagoi jo näin nopsaan hellempään käsittelyyn :-) Nyt vaan samaan malliin, niin iho hyrisee onnesta. Ja hei ehdottomasti oot yhteyksissä, kun tuut tänne suuntaan!!! Tehdään ne meikkitreffit ja katotaan meikkijututkin kuntoon, jos tartteet siinä apua :-)

      Poista
    8. Heips taas. Hankin tuon vinkkaamasi Laveran kosteusvoiteen ja tykkään! <3 Kosteuttaa tosi hyvin ja hilseily on vähentynyt huomattavasti. Kiitos, kiitos, kiitos!!!!!

      Poista
    9. Voi miten ihanaa <3 Nyt se meikkaaminenkin on ihan varmasti helpompaa, kun iho on kosteutettu ja paremmassa kunnossa.

      Poista

Kiitos viestistäsi!