17. joulukuuta 2015

Hurahdin kynsilakkoihin

En ole ollut erityisesti mikään kynsieni lakkaaja. Ennen tätä. Cosmeryan Merja kehui minulle jo aikoja sitten verkkokauppansa Cuccio lakkoja ja rehellisesti sanoen pistin kehut toisesta korvasta sisään ja toisesta leppoisasti ulos. Kunnes sitten trendipuuskassani etsin tummanviininpunaista ja mustaa kynsilakkaa ja ajattelin, että Cosmeryassahan on myynnissä kynsilakkoja ja pistin tilaukseen pari. Kuukausi tuosta ostoksesta ja Cuccio- perhe on kasvanut jo viidellä uudella tulokkaalla. Niin hyviä nuo lakat vaan on!

Ongelmahan mun lakkaushistoriassa on, että en jaksa kymmentä kerrosta lakkaa vetää kynsiini ennen kuin sävy on oikea saati sitten kuivatella puolta päivää. Lakkarukouksiini on nyt vastattu ja nyt on sellainen lakka, jossa pelittää aika pitkälle kaikki. Lakka peittää yhdellä kerroksella, sivellin on TÄYDELLINEN eli kolmella vedolla ja kynsi on lakattu, lakka kuivuu nopeasti ja lakan kiilto on upea. Sävyvalikoimastakaan en voi valittaa! Ja kerrottakoon, että tuo pullossa näkyvä sävy vastaa täydellisesti sitä sävyä, jonka kynsiinsäkin saa eli ei arvausleikkiä ja pettymystä tuonkaan asian suhteen.


Koska kävin hifistelemään lakkojen kanssa, niin hankin ensin itse aluslakan ja Merja ihana <3 antoi lahjaksi päällyslakan. Olen tiennyt kyllä ko. tuotteiden olemassaolon, mutta ennen tätä pitänyt niitä turhakkeina. Nyt olen oppinut, että varsinkin tummien värien kanssa aluslakka on ehdoton. Taakse on jäänyt se aika, kun olen kylppärissä kiroillut kynsilakanpoistoaineen kanssa, kun musta kynsilakka on jymähtänyt kynsiin, kunsinauhoihin, vessan kaakeleihin... Joka paikkaan! Nyt värilakka lähtee suhteellisen helposti aluslakan kanssa ja kynnet tulevat kerralla puhtaiksi. Ja mitä tulee päällyslakkaan, niin testailin tuossa lakan kestoa ilman päällyslakkaa ja lakan kanssa ja lakan kanssa sain lakkaukselle tuplasti sen keston mitä ilman eli ei todellakaan turhake, jos kynsien lakkauksesta puhutaan.


Kokoelmiini kuuluu tällä hetkellä tummia talvisävyjä. Omat suosikkini ovat tuossa alla olevassa kuvassa: vihreä Glasgow Nights, sininen On the Nile Blue ja burgundi Nights in Napoli. Nuo muuta kaksi sävyä (yläkuvassa) ovat musta 2 am in Hollywood ja liila Playing in Playa del Carmen. Ainoa lakka, joka varmaankin menee kiertoon on tuo Playing in Playa del Carmen, koska liila ei oikein sitten ollutkaan mun juttu. Ja hei vinkkinä, niin kannattaa ehkä enemmän luottaa noihin Merjan tekemiin värikuvauksiin tuotteen tekstissä kuin kuvaan. Varsinkin tuo liila oli tosiaan enemmän tekstissä oleva luumu kuin kuvan viininpunainen sävy. Tuossa alla olevassa kuvassa kynsillä on muuten tuota burgundia Nights in Napolia ja lakka on ilman päällyslakkaa ja neljättä päivää kynsissä ja edelleen aika fressi. Taidankin vaihtaa tänään kynsieni väriä. Mitä mieltä ootte? Olisko tänään musta, vihreä vai sininen päivä? :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!