25. joulukuuta 2015

Nurme - uusivanha luonnonkosmetiikkasarja

Postauksen aiheena on itselle uusi luonnonkosmetiikkasarja Nurme. Sarja on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta itse en ole tosiaan tähän sarjaan törmännyt. Nurme on eestiläinen sarja ja sitä maahantuo sama yritys kuin mm. Laveraa eli NHS Oy. Sain sarjasta testikäyttöön kamomillakasvoveden ja kasvoveden perusteella kyseessä on aika näpsäkkä perussarja ihonhoidon suhteen. Ulkonäkö kosmetiikassa on itselle tärkeää ja tässä sarjassa ulkonäkö onkin kivan fressi. Sarjan erilaisuus tulee mielestäni sarjan "erikoistuotteissa" paremmin esille. Esimerkiksi sarjan huopasaippuat on todella veikeitä ja oiva lahjaidea. Oma suosikkini on (ylläri, ylläri) musta huopasaippua. Black sheep, you know ;-) Ammeen omistavalle nämä kylpytryffelit kuulostaa ja näyttää namilta ja sheavartaloöljy menee omalle ostoslistalle, kun saan entiset kroppatuotteet käytettyä.

Ja takaisin asiaan eli kamomillakasvoveteen. Vedessä on käytetty roomalaista kamomillaa, joka on ominaisuuksiltaan rauhoittava, antiseptinen sekä tasapainottava. Kamomilla on varmasti tuttu monille teen muodossa ja kasvovesi tuoksuukin kamomillateeltä, joten raaka-aineen tuoksua ei ole tässä tuotteessa yritetty peittää. Itseäni tuossa vedessä viehättää pumppupullo, koska olen kova suihkuttelemaan kasvovesiä ja vanulappujen kanssa eheltäminen tuntuu hankalalta. Suihke tulee myös niin ohuena, että kasvovettä voi esim. suihkutella huoletta päivän mittaan meikinkin päälle. Muuten tuo Nurmen kasvovesi ei kääntänyt luonnonkosmetiikkamaailmaani ympäri, vaan kyse on pikemminkin perustuotteesta ja hinta-laatusuhde tuotteessa on kohdillaan. Lisäksi kasvoveden suurkuluttajana isompi pullo olisi iso plussa, mutta kaikkea ei voi saada :-D

Ja tässä vielä pari seikkaa kertauksena, miksi sitä kasvovettä KANNATTAA käyttää. Blogin sarja Täti saarnaa siis jatkuu.

- poistaa viimeisetkin meikin rippeet ja epäpuhtaudet iholta
- kosteuttaa ja rauhoittaa
- tasapainottaa ihon pH- arvoa, joten iho pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
- edesauttaa muiden tuotteiden imeytymistä ihoon

2 kommenttia:

  1. Miltäs se hipiä nyt tuntuu? Itse tykkään Frantsilan tuotteista, varsinkin kasvonaamio on pop*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hipiä tuntuu nyt onneksi taas hyvältä. Tehokosteutusjoulu nassulle ;-) Frantsilalla on ihana ruusuvoide <3 Suosittelen :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!