13. joulukuuta 2015

Tukholmaan Commodore- hytissä

Vähän vajaa kaksi viikoa sitten lähdettiin mussun kanssa Tukholmaan ja tällä kertaa Commodore- hytissä. Saatiin vielä hytti, jossa oli parveke eli päästiin testaamaan samalla sitäkin. Meille tuo Commodore- hytti on tulevaisuudessakin helppo valinta ensimmäisen "käyttökokemuksen" jälkeen eli ensi kesänä ehdottomasti tuollainen hytti ja juuri parvekkeella. Yleensä meidän perhe ei lähde laivalle hirmuisesti nollailemaan, vaan nauttimaan eli syömään hyvin ja chillailemaan ja tuo hyttiluokka sopii siihen oikein mainiosti. Kuten alla olevista kuvista näkee, niin hytti on tunnelmaltaan hotellihuonemainen ja hytissä on parivuode sekä oleskelutila telkkareineen. Lisäksi hytin hintaan kuuluu hedelmäpussukka sekä jääkaapin antimet eli iso skumppapullo, pari bisseä ja limua. Satuttiin muuten botskille karseen myrskyn aikaan eli partsista ei hirmuisesti ollut hyötyä, mutta mehusteltiin jo nyt kuinka ihanaa pervekkeelle on nauttia meri-ilmasta kesällä ja mahdollisesti pari drinkkiä ;-)
Tässä kuva "oleskelutilasta", joka käsitti kaksi nojatuolia sekä miniatyyrisohvan. Peilissä näkyy muuten meikäläisen OOTD :-D Hiemanhan hytti tarvitsisi päivittämistä, koska etenkin kylppärissä oli melko ysäritunnelma kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Pulahdettiin kylpyynkin ekana iltana ja korkissa oli jotain feelua, koska vesi pysyi ammeessa melko tasan 15 minuuttia. No, vartin edestä vaahtoa ja kuumaa vettä.


Commodore- hyttiluokassa on myös lounge, joka olikin ihanan rauhallinen. Alkoholilliset juomat olivat omakustanteisia, mutta pientä naposteltavaa ja alkoholitonta juomaa löytyi ilmaiseksi itse asiassa ihan kiitettävä valikoima. Hyttiemäntä oli myös supermukava ja seuraavaksi illaksi saatiin varattua itsellemme saunavuoro. Näin lapsettomana voin sanoa, että oli ihana nauttia möykkävapaasta tunnelmasta.


Sauna ja saunan pesuhuone olivat ihan siistejä, mutta niissäkin huokui ysärihenki. Mageinta oli, että sekä suihkusta että saunasta näki merelle, joskin oli pilkkopimeää eli maisema oli oman mielikuvituksen varassa. Vilvoittelutila oli todella siisti ja viihtyisä (en tajunnut ottaa nirvanassani kuvaa) ja tunnin saunavuorolla ehti nauttia saunan lämmöstä ja chillailusta oikein mainiosti. Sitten olikin kiva hipsutella hyttiin tohveleissa ja kylpytakissa kupsottelemaan peiton alle.

Yhteenvetona voi sanoa, että Commodore on kiva tapa matkustaa laivalla, mutta ehkä hytti olisi ollut saavuttanut täyden potentiaalinsa kesällä (DA?!?). Varsinkin tuo perveke olisi enemmän hyötykäytössä ja maisemien ihailu saunasta valoisan aikaan on huomattavasti miellyttävämpää. Mutta tulipahan kokeiltua näin pimeän aikaan ja kuten mainitsin aikaisemmin: kesällä nähdään, Commodore! <3


3 kommenttia:

  1. Vähäks hienoo! Näyttää tosi kivalta, ei muuta kuin uudestaan!! :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!