17. joulukuuta 2015

Kisukahvilassa

Vaikka blogiin kirjoittaminen tuntuu tällä hetkellä tervanjuonnilta, niin kissoista kertominen ei sen sijaan tunnu yhtään siltä. Käytiin pari viikkoa sitten nimittäin Kissakahvilassa täällä Helsingissä ja voi mitä ihanuuksia kahvila oli täynnä! Jos en ole tätä aikaisemmin maininnut, niin mulla on ollut pidemmän aikaa vakavanlaatuinen kissakuume ja voin sanoa, että kahvilavisiitti ei ainakaan helpottanu asiaa. Kahvilalahan sijaitsee Fredrikinkatu 55 eli aivan Helsingin keskustassa. Kahvilassa mennään luonnollisesti kissojen ehdoilla ja esim. kissojen nostelu ja unen häiritseminen on kielletty. Henkilökunta rakastaa kissakavereitaan ja puitteet on tehty sen mukaisesti. Suosittelen myös kokeilemaan kahvilan tarjontaa: leipomukset ovat itsetehtyjä ja sen huomaa. Itse otin kissansilmäpullat (vaikka en pullasta välitä) ja se suli suuhun.


Oma kisusuosikkini oli ehdottomasti Pete. Rento pullukka Pete sulatti lötkyilyllään sydämen ja mitkä ihanat jätkäkäpälät <3 Peten sänky kävi hieman ahtaaksi, mutta se ei Peten unenlahjoja haitannut, vaan unipaikkaa laajennettiin ikkupenkille. Kissan käpälät on ehkä parasta maailmassa!

Toinen kisusuosikki oli Ville. Villen "jouduin" ottamaan syliin, kun kävin vessassa. Ville oli nimittäin parkkeerannut itsensä pöntön eteen niin lujasti, että oli "ihan pakko" siirtää ihanuus sylin kautta muualle. Herra puski ja kehräsi niin lujasti sylissä, että kuolasi mun puseron rintamuksen. Kisun kuola <3 Nyt mä kuulostan ihan joltain vauvahormonipöllyssä lässyttävältä tyypiltä!
Rapatessa roiskuu eli leikkiessä pieni rapsaisu, mutta se ei tahtia haitannut. Onkin jo sata vuotta siitä, kun viimeks on ollu kissanrapsaisu kädessä :-D
4 kommenttia:

 1. Tää on ihan selvää blogikiusaamista!!! Ensin se kartta ja sit mun rakastamat mirret.... Ääääääääää!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkkari, kun säikähdin tuota ekaa lausetta! :-D Nyt Marja sinne karttaostoksille ja sitten mirrejä silittämään :-D

   Poista
 2. Anteeksiiiii!!! Mä oon sulle sidukan velkaa <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!