26. joulukuuta 2015

Vain pari aleostosta

Ja enhän mä nettialesta päässy ilman ostoksia tälläkään kertaa. Onneksi suurin osa ostoksista oli jo tsiigailtu aikaisemmin ja esim. tuo viininpunainen Ginan tekoturkisliivi oli niin mahtavassa alessa, että se oli pakko laittaa tilaukseen. Nyt vaan jännätään tuota kokoa... Harmaa pidempi neuletakki on ollut pidemmän aikaa ostoslistalla ja nyt sellainen löytyi sopivasti Kappahlin alesta. Innostuin viime kesänä kimonotyylisistä hursteista ja tuo Ginan neulekimonohässäkkä meni sen takia hankintaan. Heräteostoksiin voisi lukea tuon Henkkamaukan Mama- osastolta (?!?) olevan puseron sekä statementkorun. Vinkkinä plusnaiset, että kannattaa katsastaa Henkan Mama- osaston sekä miesten osaston ale: varsinkin Mama- puolen puserot on itselle jees, kun työntää etuosan trendikkäästi housuihin. Ja jos on vähän enemmän massua, niin juuri vatsan kohdalla on sattuneesta syystä tuon malliston yläosissa tilaa, joten tämäkin asia tuotteissa on kunnossa :-) Kysymys kuuluukin: miksi Mama- osaston vaatteet on paljon kivemman näköisiä kun pluspuolen? Huoh...6 kommenttia:

 1. Mulla on muutama tuollainen vyöllinen pitkä villatakki, ja mä näytän aivan hirveältä siinä! Ihan HK:n siniseltä joka on vyötetty kiinni... Kun on karsee niin on karsee... :P Sä tuskin olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tota vyötä kiinni laita :-) Ja jos haluaa vyöttää, niin suosittelen käyttämään leveää nahkavyötä tuon takin oman vyön sijaan :-)

   Poista
 2. Apua!! Mun Lumenen valokynä loppui kesken sutimisen..... Osaatko suositella jotain vai haenko uuen Lumenenen????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo käyttäny moneen vuoteen valokynää ja mulla on vaan kokemusta L'Oréalin Lumi Magique- valokynästä, joka oli ihan jees. Jos se Lumene on toiminu, niin miks vaihtamaan? :-) Lähdetään joku kerta sun kanssa meikkiostoksille ;-)

   Poista
 3. Joo ja mä oon sen sidukan velkaa... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLAKIN OOT!! ;-) Pistä vaan päivää, niin sovitaan meikkitreffit :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!