30. joulukuuta 2015

Kynähamevinkki

Tästä on pakko vinkata! Olen etsinyt tovin kivaa kynähametta. Omalle kynähameelle en muuta vaatimuksia ole laittanut kuin että pituus on sopiva (hieman polven alapuolelle) sekä suhteellisen massiivinen bebani asettuu hameen alle. Katsoin tätä hametta jo syksyllä Henkkamaukan nettikaupasta, mutta ajattelin, että hameen ollessa trikoota se ei varmasti istu ja on takuulla niin ohutta matskua tuohon hintaan (hintaa siis hameella hurrrrjat 9,90 €), joten joka pirullinen niemi ja nyppylä näkyy hameen läpi. Tarinalla on sinänsä onnellinen loppu, että tilasin hameen ja se osoittautuikin kelpo ostokseksi. Materiaali on paksua trikoota ja pituus on juuri tuohon polven alapuolelle. Pitänee vetää tämä hame uuden vuoden kunniaksi päälle ja ottaa ihan asukuvia. Joku varmaan sanoo, että se taas lupaa ja lupaa :-D

Ja hei tätä kynähametta en suosittele: vaikka materiaali on joustavaa, niin ainakaan mun bebanderi ei jutellut kynähametta vetoketjun kanssa ja hamehan ei sitten mennyt kiinni.6 kommenttia:

 1. Lupaukset pitää pitää! Kynähame, ei muuta!!!!! Okei, korkkarit saa olla... ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä mä jonkun yläosan vetäsen peitoks :-D

   Poista
 2. Hyvät vinkit ja pointit. Polvipituus on paras - ihme muuten kun alimittaisia niin paljon tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Tilasin Henkkamaukalta paljettihameen ja voi sentään, kun pituus oli tälläselle reitevälle ja persevälle ihan liian lyhyt. Onneks kuitenkin löyty tuo hame <3 Kynähameessa varsinkin mittasuhteet on tärkeät.

   Poista
 3. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016 MUSSUKKA!!!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!